Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.
Sous Chef
Dzmitry Paliashuk
Dzmitry z Grupą MSHG jest związany już od 2015 roku. Początkowo pracował w naszej siostrzanej restauracji Boscaiola, a do zespołu Bianci dołączył w sierpniu 2018 roku i obecnie pracuje na stanowisku Sous Chefa. W pracy z ludźmi ceni sobie sumienność i zaangażowanie. W wolnych chwilach podróżuje i spędza czas aktywnie.
Manager
Monika Pająk
Przygodę z gastronomią rozpoczęła w 2010r. W wolnych chwilach podróżuje i poszerza swoją wiedzę o winie. Od 2020r. posiada certyfikat WSET 3 i chętnie się dzieli nabytą wiedzą z innymi.
Jako manager jest obowiązkowa, zdecydowana i konsekwentna