Skip to Content

Szef Kuchni

Robert Koczwara


Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

Sous Chef

Kamil Szczypczyk

Przygodę z gastronomią rozpoczął 7 lat temu. Do Bianci trafił przez zupełny przypadek i został, rozwijać w niej skrzydła. W wolnych chwilach relaksuje się naprawami mechanicznymi przy swoim samochodzie oraz graniem w squash'a. W pracy zespołowej definiuje go wyrozumiałość i opanowanie. Jest jednym z członków kucharskiego zespołu restauracji Fiorentina, który zdobył aż 3 nagrody w prestiżowym konkursie Wine&Food Noble Night 2018.

Sous Chef

Dzmitry Paliashuk

Dzmitry z Grupą MSHG jest związany już od 2015 roku. Początkowo pracował w naszej siostrzanej restauracji Boscaiola, a do zespołu Bianci dołączył w sierpniu 2018 roku i obecnie pracuje na stanowisku Sous Chefa. W pracy z ludźmi ceni sobie sumienność i zaangażowanie. W wolnych chwilach podróżuje i spędza czas aktywnie.

Manager

Iwona Szymańska

Supervisor

Monika Pająk

Przygodę z gastronomią rozpoczęła 9 lat temu. W wolnych chwilach podróżuje i zagłębia się w gastronomię innych kultur. Do działania motywują ja ludzie i widoczne efekty jej pracy
Relaksuje się przy czytaniu dobrych książek. Jako supervisior jest obowiązkowa, zdecydowana i konsekwentna.
W pracy z ludźmi ceni sobie szczerość i zaangażowanie.